Basilikumpasta med kjøttboller, brokkoli, rødløk og Grana Padano
Laktosefri

Basilikumpasta med kjøttboller

med brokkoli, rødløk og Grana Padano
3.97 (69)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Brokkoli
1 stk
Tomat
1 stk
Basilikumolje
½-1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Rødløk
1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 946 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 90 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha brokkolien i vannet med pastaen når det gjenstår 3 minutter av koketiden. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og brokkolien. 
 Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 4 minutter under omrøring, til de har fått en stekeskorpe. Tilsett løken og la det steke videre i 3–4 minutter. 
 Vend basilikumoljen inn i den ferdigkokte pastaen og brokkolien. Tilsett kjøttbollene og og smak til med salt og pepper. Topp retten med tomatterningene og finriv Grana Padanoen over til slutt.
God middag!