Laktosefri
Sprøbakt torsk
med pannestekte grønnsaker, ris og søt chilisaus4.28 (304)
Under 30 min
7 Ingredienser
Gyllen og sprø panert torsk med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Gyllen og sprø panert torsk med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Panert torsk
360 g
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 738 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 110 g
- Protein: 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Skrell gulroten, og skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server den søte chilisausen til retten.
God middag!