Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost

Ferdiglaget pasta bolognese

med frisk salat og revet ost
4.05 (1660)
Under 20 min
7 Ingredienser
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag. 

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 801 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg salatingrediensene og den revne osten i små skåler, slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
 Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten, litt salt og pepper.  
 Topp retten med den revne osten ved servering.  
God middag! 
God middag!