Italiensk pizza med steinovnsbakte pizzabunner

Italiensk pizza

med steinovnsbakte pizzabunner
4.4 (671)
Under 30 min
10 Ingredienser
En steinovnsbakt pizzabunn toppet med god tomatsaus, fersk mozzarella, pepperoni og parmaskinke, er en klassiker uten like. Så enkelt, så godt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Revet ost
1 pakke
(Melk)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Parmaskinke
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1233 kcal
  • Fett: 66 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 62 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden, om du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et likere resultat. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjonen, om du har det. 
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir.
Skrell rødløken, og kutt den i strimler. Kutt tomaten i skiver, og skyll og tørk ruccolaen.
 Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø den revne osten og ønsket mengde av rødløken over. Stek pizzaen nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og parmaskinken. Server hvitløksdressingen ved siden av. 
 Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre med fingrene. Fordel hvitløksdressingen jevnt utover pizzabunnen, og strø den ferske mozzarellaen over. Fordel pepperonien og ønsket mengde av rødløken på pizzaen. Stek pizzaen nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen, og server resten av hvitløksdressingen ved siden av.
 Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over den revne osten. Fordel tomatskivene, pepperonien og ønsket mengde av rødløken over pizzaen. Stek pizzaen nederst i stekeovnen i 8–10 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen, og server hvitløksdressingen ved siden av. 
God middag!