Ovnsbakt pytt i panne
med panert torsk og gressløkkremRetten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Gulrøtter
400 g
Poteter
350 g
Spinat
50 g
Hvitløksfedd
1 stk
Smør
1 ss
Panert torsk
360 g
Gressløk
½ bunt
Lett crème fraîche
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 755 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å gjøre retten mer barnevennlig, kan gressløken serveres ved siden av.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og skyll potetene. Del grønnsakene i terninger, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i nedre del av ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den over grønnsakene i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skyll og finsnitt gressløken, og bland den med crème fraîchen i en skål. Smak til med salt og pepper (se tips).
Skyll spinaten, og skrell og finhakk hvitløken. Skru av ovnen og ta ut grønnsakene. Vend inn spinaten, hvitløken og 1 ss smør. La grønnsakene stå i ovnen i omtrent 5 minutter på ettervarme, til smøret har smeltet og spinaten har falt litt sammen.
Vel bekomme!
God middag!