Cajun-krydret kylling i kremet saus med paprika, grønnkål og ris
Glutenfri

Cajun-krydret kylling

i kremet saus med paprika, grønnkål og ris
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • hvetemel
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Kokestabil matfløte
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
½–1 pakke
Grønnkål
50 g
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Vann
½–1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 662 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 67 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk gjerne glutenfritt mel, eller en liten spiseskje med maisenna, for å gjøre retten glutenfri! Syns du sausen blir for tykk, kan du spe på med litt mer vann.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i 4 på langs, og vend den i litt hvetemel (se tips). Ta vare på kraften fra posen. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstykkene i omtrent 2 minutter på hver side, og legg dem over på en tallerken. 
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, til det er blankt. Ha over fløten, kraften fra kyllingen, ½–1 dl vann og buljongen. Gi det hele et oppkok, og la det koke i omtrent 2 minutter. Smak til med salt og pepper, og skru ned varmen. Vend inn grønnkålen og fordel kyllingen oppå. Press kyllingen litt ned i sausen, og finriv Grana Padanoen over. Legg på et lokk, og la det trekke i 3–4 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og osten har smeltet inn i sausen. 
God middag! 
God middag!