Kylling med ovnsbakte grønnsaker og krydret ostesaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olje
Delikatessepoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Gulrot
1 stk
Grana Padano
1 pakke
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Smørsaus
½–1 pakke
Oregano
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 544 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 33 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulroten i grove biter. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
Finriv Grana Padano osten på et rivjern. Ta ut kyllingen fra pakken, og del den i to på langs. Ha kraften fra pakken i en stekepanne sammen med smørsausen, oreganoen og den revne osten. Kok opp under omrøring, og legg i kyllingen. La kyllingen småkoke i sausen på lav varme i 5–6 minutter, eller til den er gjennomvarm. Smak til sausen med salt og pepper før servering.
Vel bekomme!
God middag!