Lune pitabrød fylt med svinedeig, mais, salat og urtedressing

Lune pitabrød fylt med svinedeig

mais, salat og urtedressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • vann
  • pepper
  • olje
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Gul løk
½ stk
Mais
1 pakke
Kjøttdeig av svin
300 g
Paprikakrydder
1 pakke
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Vann
1 ss
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 761 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til salaten med 1 ss eddik, 1 ss olivenolje, og litt salt og pepper før servering. Lun pitabrødene i en brødrister, eller varm dem i en tørr stekepanne. Server maisen og løken ved siden av, hvis dere heller ønsker det.

Varm opp stekeovnen til 230 grader over- og undervarme.
Skyll agurken og tomaten, og kutt dem i små terninger. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn tomat- og agurkterningene (se tips).
Ha yoghurten i en liten skål, og smak til med persilladen og litt pepper.
Skrell og finhakk løken. Hell laken av maiskornene. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 2 minutter på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og tilsett løken og paprikakrydderet. Stek det hele videre i et par minutter, til kjøttdeigen er gjennomstekt. 
 Ha over 1 ss soyasaus og 1 ss vann. Kok opp, og vend inn maisen. La det stå på svak varme frem til servering. Smak eventuelt til med mer soyasaus og pepper. 
Tilbered brødene som anvist på pakken.
Del pitabrødene i to og fyll dem etter eget ønske. God middag!
God middag!