Ostegratinerte nachos med salsicciadeig, limerømme og salat
Glutenfri

Ostegratinerte nachos

med salsicciadeig, limerømme og salat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Nachochips
½–1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mais
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Lime
1 stk
Lettrømme
75–150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 896 kcal
  • Fett: 55 g
  • Karbohydrater: 60 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft med en stekerist midt i. 
Fordel nachochipsene i en ildfast form. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og la den steke videre i 2 minutter under omrøring. Ha kjøttdeigen over chipsene i formen, og fordel osten jevnt over. Stek nachosen på risten i ovnen i 10–12 minutter, til osten er gyllen. 
Hell laken av maisen. Skyll hjertesalaten og tomaten. Kutt salaten i grove strimler og tomaten i terninger. Ha det hele i en salatbolle og vend inn ½ ss olivenolje, 1 ts eddik og krydre med litt salt og pepper. 
Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på er rivjern, og kutt limen i båter. Ha rømmen i en liten skål, vend inn limeskallet, og smak til med litt sukker, salt og pepper. Server salaten, limerømmen og limebåtene til retten.
God middag! 
God middag!