Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Panert lysing
145 g
Bakepotet
½ stk
Reddiker
1 bunt
Grønt eple
½ stk
Crème fraîche
½ pakke
Kryddermiks med sennep og dill
½–1 pakke
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 946 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 94 g
- Protein: 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skyll og kutt poteten i små terninger. Ha terningene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek poteten midt i ovnen i omtrent 20 minutter, til den er gyllen. Skyll reddikene og eplet, og kutt dem i tynne skiver. Ha crème fraîchen og epleskivene i en skål, og krydre med ønsket mengde av kryddermiksen. Ha grønnkålen i en bolle og kna inn litt olje og salt. Legg grønnkålen oppå poteten når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetens steketid.
Legg fisken oppå poteten i ovnen når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetens steketid.
Vend den bakte poteten inn i dressingen fra steg 2, og topp med grønnkålen og reddikskivene.
God middag!
God middag!