Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål

Panert lysing og bakt potetsalat med reddiker og grønnkål

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Panert lysing
145 g
(Fisk)
Bakepotet
½ stk
Reddiker
1 bunt
Grønt eple
½ stk
Crème fraîche
½ pakke
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
½–1 pakke
(Sennep)
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 946 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
Skyll og kutt poteten i små terninger. Ha terningene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek poteten midt i ovnen i omtrent 20 minutter, til den er gyllen. Skyll reddikene og eplet, og kutt dem i tynne skiver. Ha crème fraîchen og epleskivene i en skål, og krydre med ønsket mengde av kryddermiksen. Ha grønnkålen i en bolle og kna inn litt olje og salt. Legg grønnkålen oppå poteten når det gjenstår omtrent 5 minutter av potetens steketid. 
Legg fisken oppå poteten i ovnen når det gjenstår omtrent 15 minutter av potetens steketid. 
 Vend den bakte poteten inn i dressingen fra steg 2, og topp med grønnkålen og reddikskivene.
God middag! 
God middag!