Wok med røkt svinekam
savoykål, paprika, mais, ris og soyamajonesRetten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Jasminris
135 g
Rød paprika
1 stk
Lime
½ stk
Røkt svinekam uten ben
300 g
Maiskorn
1 pakke
Savoykålblanding
300 g
Lettmajones
1 pakke
Lime
½ stk
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 702 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Wok den ferdigkokte risen i stekepannen med litt olje på høy varme. Vend sammen risen og grønnsakene før servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll paprikaen og limen, og hell laken av maisen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt kjøttet i strimler. Finriv skallet (kun det grønne) fra limen på et rivjern, og ha det i en liten skål.
Ha majonesen i skålen med limeskallet fra forrige punkt, og smak til med soyasausen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet under omrøring i 3–4 minutter, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje om nødvendig, og wok maisen og paprikaen på høy varme i 2 minutter. Vend inn savoykålblandingen, og wok det hele videre i omtrent 2 minutter. Vend inn kjøttet og smak til med saft fra limen, salt og pepper. Kutt eventuelle rester av limen i båter, og server dem til retten.
God middag!