Pannestekt torsk med delikatessepoteter, rosettkål og hollandaisesaus

Pannestekt torsk med delikatessepoteter, rosettkål og hollandaisesaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Rosettkål
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Sitron
1/2 stk
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en enklere tilberedning kan torsken stekes i ovnen på 220 grader i 10–12 minutter.

Kok småpotetene i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skrell og del opp gulrøttene i grove biter.
Varm opp hollandaisesausen i en liten kjele på lav varme. Rør om innimellom slik at det ikke svir seg.
Kok gulrøttene og rosettkålen med potetene de siste 4–5 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha en spiseskje smør i stekepannen mot slutten av steketiden, og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker. 
Del opp en halv sitron i båter, og server til pannestekt torsk med delikatessepoteter, rosettkål og hollandaise. 
God middag!