5 fusionretter du må prøve
Hva skjer når matkulturer fra ulike land møtes på en og samme tallerken? Svaret er fusionfood – der smaker og teknikker fra ulike kjøkken forenes og skaper noe nytt. Våre kokker har smakt seg fram til fem ulike retter som tar deg med på en smaksreise fylt med uventede smakskombinasjoner og kreativitet. Gjør deg klar for å oppdage nye favoritter – og la deg inspire av retter du aldri har opplevd tidligere!
Visste du at? Nå kan du klikke hjem 5 smaksrike fusionretter i din matkasse. Hva med en hamburger med ingredienser fra Vietnam? Eller en spaghettibolognese – med thailandsk twist?

Røstitaco - fredagsfavoritten på ny måte
Vil du ta texmex-middagen til et nytt nivå? Da må du teste vår røstitaco! Her har vi byttet ut tortillaen med gylne potetkaker fra Sveits - røsti. Topp med chilimarinert kylling, avokado, koriander og syrlig limedressing. En hurtigsyltet rødkålsalat er nydelig sprøtt følge. Resultatet? En taco som overrasker, og som raskt blir familiens nye favoritt!

Fish and chips – England møter Japan
Tenk deg en klassisk fish and chips – men med japanske smaker- I denne retten får en sprøpanert hyse selskap av gyllen pommes frites og en smakfull tartarsaus. Retten serveres med syltet sunomosalat med agurk og sprø reddik. Her møtes britisk tradisjon og japansk innovasjon i en nytenkende klassiker

Bánh mì-burger – USA møter Vietnam i lekker fusionfavoritt
Hva skjer når en amerikansk burger møter den vietnamesiske street food-klassikeren bánhmì? Da slår det gnister! Dessuten skapes noe helt nytt: vår uimotståelige bánhmì-burger. Denne burgeren er en smaksboost av srirachasaus, chilimayo og fersk koriander. I tillegg – smashed poteter og hurtigsyltede grønnsaker som tilbehør!

Thai bolognese – italiensk klassiker med thailandsk twist
Thailand møter Italia i denne varianten av spaghettibolognese. Vi har smakssatt kjøttsausen med massamancurry og soya for en dyp, aromatisk smak. Kokoskrem gir en kremet kvalitet, og peanøtter gir krunsj. Server med linguine og en sprø kålsalat med thailandske smaker. Perfekt for deg som vil gi pastamiddagen en ny dimensjon!

Gresk moussaka - på libanesisk vis
Aubergine, kikerter og en smakfull tomatsaus setter tonen i denne fusiongryten med smaker fra Middelhavet og Midtøsten. Gryten toppes med mynte og fetaost og serverer med hvitløksduftende pitabrød og blansjert babyspinat. Resultatet er en smakfull rett som både varmer og inspirerer – en vegetarisk fusionfavoritt for hele familien.
Ble du fristet til å teste fusion? Prøv disse rettene, da vel! Hvis du er på utkikk etter noe annet spennende, eller noe kjent og kjært, kan vi nesten love at du vil finne noe du liker. Vi kan by på over fristende 85 retter hver uke, som vil mette selv den mest kresne gane. God middag!