Hjem
/
Tid Godtlevert
Tid Godtlevert
Del

Tid Godtlevert

31. mars, 2021

Så løp den av gårde igjen, da. Tiden. På busser som forsvant forbi og en sølepytt på vei hjem fra barnehagen som absolutt skulle hoppes i. Leeeenge. Og det er jo så mye vi skal rekke og orke og yte. Hver dag. Så lengter man jo til roen rundt det middagsbordet. Den som legger seg når alle er samlet og bare liksom er. Uten mobiler, avbrudd og «fort deg, du må rekke treningen-mas». Men vi skal få det til. Ikke alle dager kanskje, men flere dager. Og da er det godt å vite at det er noen som har tenkt. Tenkt på oppskriften og handlingen. På B-vitaminene og saltbalansen. Og vi som har tenkt, vi heter Godtlevert. Ganske GODT, om vi får si det selv.

Rask suppe

En rask suppe av kjøleskaps- og skufferester er en fullverdig middag for folk på farta. Finn oppskriften her.

Velg mellom 40 middager hver uke!

Se hele utvalget av fristende middager for neste uke!
Se alle middager
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!