Nakkekoteletter med hoisinsaus, nudler og wokgrønnsaker med grønnkål
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Ramennudler
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønnsaksmiks med grønnkål
200 g
Svinenakke i skiver
400 g
Hoisinsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp woken med litt cashewnøtter for ekstra crunch!
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Rens paprikaen og kutt den i tynne staver. Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek grønnsaksmiksen og paprikaen i 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek svinenakken i 2-3 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, tilsett hoisinsausen, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile i ca. 2 minutter før servering.
Vend nudlene inn med de wokede grønnsakene. Smak til med nuddelwoken med salt, pepper og saft fra limen. Grovhakk korianderen og strø den over retten ved servering.
God middag!