Nakkekoteletter med hoisinsaus, nudler og wokgrønnsaker med grønnkål

Nakkekoteletter med hoisinsaus, nudler og wokgrønnsaker med grønnkål

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Ramennudler
1 pakke
(Egg, Hvete)
Rød paprika
1 stk
Grønnsaksmiks med grønnkål
200 g
Svinenakke i skiver
400 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Lime
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp woken med litt cashewnøtter for ekstra crunch!

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann når de er ferdigkokte. 
Rens paprikaen og kutt den i tynne staver. Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme, og stek grønnsaksmiksen og paprikaen i 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek svinenakken i 2-3 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, tilsett hoisinsausen, og stek videre i 2-3 minutter, eller til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile i ca. 2 minutter før servering.
Vend nudlene inn med de wokede grønnsakene. Smak til med nuddelwoken med salt, pepper og saft fra limen. Grovhakk korianderen og strø den over retten ved servering.
God middag!