Vegetarschnitzler med ovnsbakte poteter og gulrøtter, brokkoli og remulade

Vegetarschnitzler med ovnsbakte poteter og gulrøtter, brokkoli og remulade

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • smør
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
  • olje
Veganschnitzler
1 pakke
(Gluten, Soya)
Poteter
400 g
Gulrøtter
300 g
Rødløk
1 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Brokkoli
1/2 stk
Remulade
75 g
(Egg)
Kruspersille
1/2 pakke
Smør
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i båter og stek løken med brokkolien om du foretrekker det!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Skyll poteter og kutt dem i ca. 1 cm tykke skiver. Skrell gulrøtter og løk. Kutt gulrøttene i staver og løken i båter. Fordel potetskiver, løkbåter og gulrotstaver utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20–25 minutter, eller til potetene er møre.
Del opp brokkolien i mindre buketter, og stilken i skiver. Grovhakk kruspersillen fra urtepakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek schnitzlene ca. 4 minutter på hver side, til de er sprø og gjennomvarme. Legg schnitzlene på et fat med lokk, slik at de holder seg varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek brokkolien i 4-5 minutter, og tilsett 1 ts smør mot slutten av steketiden. Krydre med litt salt.
Server schnitzler med ovnsbakte grønnsaker, brokkoli, kruspersille og remulade. 
God middag!