Vegetarschnitzler med ovnsbakte poteter og gulrøtter, brokkoli og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- smør
- olivenolje
- salt
- pepper
- olje
Veganschnitzler
1 pakke
Poteter
400 g
Gulrøtter
300 g
Rødløk
1 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Brokkoli
1/2 stk
Remulade
75 g
Kruspersille
1/2 pakke
Smør
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i båter og stek løken med brokkolien om du foretrekker det!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Skyll poteter og kutt dem i ca. 1 cm tykke skiver. Skrell gulrøtter og løk. Kutt gulrøttene i staver og løken i båter. Fordel potetskiver, løkbåter og gulrotstaver utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20–25 minutter, eller til potetene er møre.
Del opp brokkolien i mindre buketter, og stilken i skiver. Grovhakk kruspersillen fra urtepakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek schnitzlene ca. 4 minutter på hver side, til de er sprø og gjennomvarme. Legg schnitzlene på et fat med lokk, slik at de holder seg varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek brokkolien i 4-5 minutter, og tilsett 1 ts smør mot slutten av steketiden. Krydre med litt salt.
Server schnitzler med ovnsbakte grønnsaker, brokkoli, kruspersille og remulade.
God middag!