Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- gluten,
- fisk,
- peanøtter,
- nøtter,
- selleri
Basisvarer
- sukker/honning
- salt
- pepper
Fiskeburger
Fiskeburgere (Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
500 g
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
2 stk
Tomatsalsa
85 g
Guacamole
Guacamole
1 pakke
Klasetomat
1 stk
Agurksalat med meksikansk grillkrydder
Agurk
1 stk
Sukker/honning
1 ts
Lime
½–1 stk
Mexican BBQ (Sulfitt)
½–1 pakke
Grønnsaker
Spinat
50 g
Rødløk
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskeburgerne kan grilles, pannestekes eller varmes i stekeovnen. Om tiden er knapp, kan grønnsakene kuttes opp og blandes til en rask salat.
- Sett på stekeovnen til 180 grader varmluft. Legg fiskekakene i en ildfast form, ha på 1 dl varmt vann. Varm fiskekakene i ovnen i 10–15 minutter.
- Kutt tomat i terninger, og bland sammen med guacamolebasen.
- Kutt agurk i tynne strimler, eller riv den på et rivjern. Bland sammen agurk, meksikansk grillkrydder, sukker/honning, limesaft, litt salt og pepper. Du kan blande inn meksikansk grillkrydder i agurksalaten til de voksne, og lage agurksalat uten meksikansk grillkrydder til de minste. Sett til side.
- Skyll og tørk spinat. Kutt rødløk i tynne skiver. Legg grønnsakene på en tallerken.
- Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
- Server fiskeburger med guacamole, tomatsalsa, spinat, rødløk og meksikansk agurksalat.
- Fiskeburger: 150 g Hamburgerbrød: ½ stk Salat: Agurksalat: 75 g Guacamole: 2 ss Salsa: 1 ss Energiinnhold: ca. 400 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).