Roede
Krydderstekt laks med fullkornbulgur og agurk- og tomatsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Laksefilet
325 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Olje
1 ss
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 364 kcal
- Fett:
- 26 g
- Protein:
- 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fisken kan bakes på 180 grader varmluft, i omtrent 10 minutter.
Kok bulgur etter anvisning på pakken, og med grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Kutt agurken og tomaten i terninger. Bland sammen grønnsakene med yoghurt og tzatzikikrydder. Sett til side, og vend om et par ganger før servering. Yoghurten kan eventuelt serveres for seg selv.
Skyll fisken i kaldt vann, og tørk av. Krydre med litt salt og kryddermiks med sennep og dill. Forvarm en stekepanne til middels varme, og ha i olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
Server krydderstekt laks med fullkornsbulgur og agurk- og tomatsalat.
125 g Bulgur: 100 g Salat med yoghurt: 150 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!