Krydderstekt laks med fullkornbulgur og agurk- og tomatsalat
Roede

Krydderstekt laks med fullkornbulgur og agurk- og tomatsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Olje
1 ss
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
364 kcal
Fett:
26 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan bakes på 180 grader varmluft, i omtrent 10 minutter.

Kok bulgur etter anvisning på pakken, og med grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Kutt agurken og tomaten i terninger. Bland sammen grønnsakene med yoghurt og tzatzikikrydder. Sett til side, og vend om et par ganger før servering. Yoghurten kan eventuelt serveres for seg selv. 
Skyll fisken i kaldt vann, og tørk av. Krydre med litt salt og kryddermiks med sennep og dill. Forvarm en stekepanne til middels varme, og ha i olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.  
Server krydderstekt laks med fullkornsbulgur og agurk- og tomatsalat. 
125 g Bulgur: 100 g Salat med yoghurt: 150 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!