Kyllinglår med indisk daal og brokkoli
25-30

Kyllinglår med indisk daal og brokkoli

Ingredienser

Allergener

    Basisvarer

    • solsikke-/rapsolje
    • salt
    • paprikapulver
    • vann
    • smør

    Kyllinglår

    kyllinglår
    Kyllinglår
    260 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Salt
    Paprikapulver
    1 ts

    Daal

    Daal
    200 g
    Vann
    1 dl
    Squash
    ½ stk
    Rød paprika
    ½ stk

    Brokkoli

    Brokkolibuketter
    150 g
    Smør
    1 ss
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 0 kcal
    • Fett 0 g
    • Karbohydrater 0 g
    • Protein 0 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kutt kyllinglåret i leddet for å korte ned steketiden.

    1. Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
    2. Legg kyllingen i en ildfast form. ha på olje og krydre med salt, pepper og paprikapulver. (SE TIPS) Stek kyllingen i ovnen til den er gjennomstekt, dette tar omtrent 25-30 minutter.
    3. Kutt squash og paprika i terninger. Ha litt vann i en kjele, tilsett daalen, squash og paprika. Varm opp under omrøring.
    4. Kok brokkolien i lettsaltet vann i 3-4 minutter rett før servering. hell av vannet og ha på litt smør.
    5. Server kyllinglår med indisk daal og brokkoli.