Ingredienser
1 pers
Allergener
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- salt
- paprikapulver
- vann
- smør
Kyllinglår
Kyllinglår
260 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Paprikapulver
1 ts
Daal
Daal
200 g
Vann
1 dl
Squash
½ stk
Rød paprika
½ stk
Brokkoli
Brokkolibuketter
150 g
Smør
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt kyllinglåret i leddet for å korte ned steketiden.
- Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
- Legg kyllingen i en ildfast form. ha på olje og krydre med salt, pepper og paprikapulver. (SE TIPS) Stek kyllingen i ovnen til den er gjennomstekt, dette tar omtrent 25-30 minutter.
- Kutt squash og paprika i terninger. Ha litt vann i en kjele, tilsett daalen, squash og paprika. Varm opp under omrøring.
- Kok brokkolien i lettsaltet vann i 3-4 minutter rett før servering. hell av vannet og ha på litt smør.
- Server kyllinglår med indisk daal og brokkoli.