Pastasalat med kylling, grønn pestodressing og Grana Padano

Pastasalat med kylling, grønn pestodressing og Grana Padano

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fusilli tricolore
200 g
(Hvete)
Gul paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Kyllingfilet i strimler
350 g
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1042 kcal
Fett:
56 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke ønsker en kremet dressing, kan du la være å blande pestoen med crème fraîchen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Rens paprikaen, og kutt den og tomaten i terninger. Skyll hjertesalaten, og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper underveis.
Bland crème fraîche og pesto sammen i en serveringsskål, og justér tykkelsen med 1–2 ss vann. Smak til med litt salt og pepper.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn pestoen. Vend deretter inn grønnsakene fra punkt 2, og topp med kyllingen. Riv Grana Padano-osten over salaten før servering.
God middag!