Pastasalat med kylling, grønn pestodressing og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fusilli tricolore
200 g
Gul paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Kyllingfilet i strimler
350 g
Grønn pesto
1 glass
Crème fraîche
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1042 kcal
- Fett:
- 56 g
- Karbohydrater:
- 82 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke ønsker en kremet dressing, kan du la være å blande pestoen med crème fraîchen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Rens paprikaen, og kutt den og tomaten i terninger. Skyll hjertesalaten, og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper underveis.
Bland crème fraîche og pesto sammen i en serveringsskål, og justér tykkelsen med 1–2 ss vann. Smak til med litt salt og pepper.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen over i en serveringsbolle, og vend inn pestoen. Vend deretter inn grønnsakene fra punkt 2, og topp med kyllingen. Riv Grana Padano-osten over salaten før servering.
God middag!