Crispy kylling med barbecuestekte grønnsaker og eggnudler

Crispy kylling med barbecuestekte grønnsaker og eggnudler

3.84 (195)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • vann
  • salt
  • olje
Crispy kylling
300 g
Eggenudler
1 pakke
(Gluten, Egg)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Wokmiks
1 pakke
Koriander
0.5 bunt
Soyasaus
Vann
Salt
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend de ferdigkokte eggenudlene inn med de barbecuestekte grønnsakene for en mer komponert rett!

Sett en kjele med ca. 1 liter vann og litt salt på kok.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm. Legg kyllingen til side på et fat for servering. Du trenger ikke å vaske stekepannen.
Kok nudlene i vannet fra punkt 1 i 5-6 minutter.
Finhakk korianderen. Ha litt ny olje i stekepannen du brukte til kyllingen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek wokmiksen i 4-5 minutter, og vend inn korianderen. Tilsett barbequesausen, og stek videre i et par minutter. Smak til med soyasaus før servering.
Server den crispy kyllingen med de wokede grønnsakene og eggenudlene.
God middag!