Crispy kylling med barbecuestekte grønnsaker og eggnudler
3.84 (195)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Soyasaus
- vann
- salt
- olje
Crispy kylling
300 g
Eggenudler
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
Wokmiks
1 pakke
Koriander
0.5 bunt
Soyasaus
Vann
Salt
Olje
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend de ferdigkokte eggenudlene inn med de barbecuestekte grønnsakene for en mer komponert rett!
Sett en kjele med ca. 1 liter vann og litt salt på kok.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm. Legg kyllingen til side på et fat for servering. Du trenger ikke å vaske stekepannen.
Kok nudlene i vannet fra punkt 1 i 5-6 minutter.
Finhakk korianderen. Ha litt ny olje i stekepannen du brukte til kyllingen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek wokmiksen i 4-5 minutter, og vend inn korianderen. Tilsett barbequesausen, og stek videre i et par minutter. Smak til med soyasaus før servering.
Server den crispy kyllingen med de wokede grønnsakene og eggenudlene.
God middag!