Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris
Laktosefri

Teriyakibakt laks i hjertesalat med mango, koriander og jasminris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Fersk og fet laks med søt og salt teriyakisaus og frisk og sødmefylt mango er en uslåelig kombinasjon.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
    Jasminris
    135 g
    Laksefilet
    270 g
    (Fisk)
    Teriyakisaus
    1 pakke
    (Soya, Sesamfrø, Hvete)
    Mango
    1 stk
    Tomat
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Koriander
    1 bunt
    Lime
    1 stk
    Chilimajones
    1 pakke
    (Egg, Sennep)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 936 kcal
    • Fett: 50 g
    • Karbohydrater: 85 g
    • Protein: 37 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med mango- og tomatterningene.

    Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
    Tilbered risen som anvist på pakken. 
    Skjær laksen i terninger, og ha terningene i en smurt ildfast form. Vend inn teriyakisausen, og stek laksen i ovnen i omtrent 4 minutter, eller til fisken er gjennomstekt. 
    Skrell mangoen, fjern stenen og kutt ønsket mengde av mangokjøttet i terninger. Skyll og kutt tomaten i terninger. Plukk bladene av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Fordel salatbladene utover et serveringsfat. Skyll og grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. 
    Fyll salatbladene med risen, laksen og tomat- og mangoterningene. Server chilimajonesen, korianderen og limebåtene til retten.
    God middag!