Stekte koteletter med potet og blomkålgrateng
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
1 pakke
Blomkål
½ stk
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Seterrømme
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Svinekoteletter
250 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne litt sennep i rømmen før du blander den med grønnsakene.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del poteter i terninger og blomkål i små buketter. Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen poteter, blomkål, løk, hvitløk, rømme, salt og pepper. Ha det i en ildfast form, sett formen i ovnen og stek gratengen i omtrent 15 minutter. Dryss over mozzarella og stek videre til den er gyllen.
Krydre kotelettene med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy temperatur, ha i olje og stek koteletten i 3–4 minutter på hver side. Sett koteletten i ovnen og la den stå i omtrent 10 minutter.
Del tomaten i skiver og bland den sammen med salaten.
Server kotelett med potet- og blomkålgrateng og frisk salat.
God middag!