Urtepanert flyndre med kokte poteter, gulrøtter, grønne bønner og karriremulade
4.06 (464)
Under 20 min
7 Ingredienser
Sprø urtepanert flyndrefilet, grønne smørstekte bønner og en fyldig karriremulade er en klassisk og ordentlig velsmakende kombinasjon av smaker.
Sprø urtepanert flyndrefilet, grønne smørstekte bønner og en fyldig karriremulade er en klassisk og ordentlig velsmakende kombinasjon av smaker.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Remulade
75 g
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Grønne bønner
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 631 kcal
- Fett: 33 g
- Karbohydrater: 58 g
- Protein: 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne litt finhakket hvitløk med de grønne bønnene for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kok gulrøttene med potetene de siste 4–5 minuttene av potetenes koketid.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Bland sammen remuladen og halve pakken med karri i en serveringsskål. Smak til med saft fra ¼ av sitronen. Del resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør. Stek de grønne bønnene i 2–3 minutter eller til de er møre.
Vel bekomme!
God middag!