Urtepanert flyndre med kokte poteter, gulrøtter, grønne bønner og karriremulade

Urtepanert flyndre med kokte poteter, gulrøtter, grønne bønner og karriremulade

4.06 (464)
Under 20 min
7 Ingredienser
Sprø urtepanert flyndrefilet, grønne smørstekte bønner og en fyldig karriremulade er en klassisk og ordentlig velsmakende kombinasjon av smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Remulade
75 g
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Grønne bønner
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 631 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne litt finhakket hvitløk med de grønne bønnene for ekstra god smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Kok potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kok gulrøttene med potetene de siste 4–5 minuttene av potetenes koketid.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
 Bland sammen remuladen og halve pakken med karri i en serveringsskål. Smak til med saft fra ¼ av sitronen. Del resten av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten. 
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør. Stek de grønne bønnene i 2–3 minutter eller til de er møre.
Vel bekomme!
God middag!