Hvit pizza med salsicciaboller, aromasopp og rosmarin

Hvit pizza med salsicciaboller

aromasopp og rosmarin
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet ost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1064 kcal
Fett:
55 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Steker du flere pizzaer samtidig kan det være lurt å bytte plassering på stekebrettene midtveis i steketiden for et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Bland sammen crème fraîchen og soppulveret i en liten skål, og smak til med litt salt og pepper. Riv mozzarellaen i mindre biter. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll rosmarinen og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-dressingen jevnt utover bunnene. Strø over den revne osten, mozzarellaen, rødløken, soppen og ønsket mengde av rosmarinen, og topp med salsicciabollene. Stek pizzaene midt i ovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
 Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering. 
God middag!