Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- salt
- vann
Kylling
Prinsessefilet av kylling
250 g
Rød paprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Salt
Tilbehør
Agurk
1 stk
Vårløk
½ pakke
Ruccola
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Kikertdressing
Kikerter
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Vann
1–2 dl
Paprikakrydder
½ pakke
Sitron i båter
½ stk
Salt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Skjær paprika, agurk og vårløk i strimler. Skyll og tørk ruccolasalaten. Grovhakk hvitløk.
- Hell av laken på kikertene og skyll dem godt. Kjør sammen kikerter, hvitløk, vann og paprikakrydder. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett dressingen til side.
- Stek kylling og paprika i en forvarmet stekepanne med olje i 2–3 minutter til kyllingen er godt brunet. Krydre med paprikakrydder, salt og pepper. Sett blandingen til side.
- Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
- Server kylling i wraps med salat og kikertdressing.
- Kylling: 100 g Fullkornslefse: 1 stk Kikertdressing: 80 g Grønnsaker: 125 g Energiinnhold: 405 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)