Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
- extra virgin olivenolje
- salt
Poteter
Sous vide-poteter
400 g
Litt salt
Fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Råkost med mango
Regnbuegulrøtter
2/3 pakke
Mango
1 stk
Saften av en halv sitron
½ stk
Sukker
1 ts
Extra virgin olivenolje
1 ss
Salt
Tilbehør
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekaker og poteter kan også varmes i stekeovnen. Stek dem da i en ildfast form ved 180 grader varmluft i 15 minutter. Oppbevar alltid mango på kjøkkenbenken, ikke i kjøleskapet.
- Forberedelser: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til poteter. Finn frem alle ingrediensene, et rivjern, en salatbolle, skjærefjøl og en kniv.
- Ta potetene ut av posen, legg dem i det kokende vannet og skru ned til medium temperatur. La potetene stå og bli varme mens du fortsetter med resten. Hell av vannet og dekk dem med et kjøkkenhåndkle frem til servering.
- Stek fiskekakene i en stekepanne med olje i 4–5 minutter på hver side.
- Skrell og riv regnbuegulrøttene. Del mangoen langs steinen, skjær av skallet og kutt den i terninger. Smak til råskostsalaten med sitronsaft, sukker, olivenolje, salt og pepper.
- Server stekte fiskekaker med poteter, råkostsalat, mango og sitron i båter.