Hamburger med avokado, poteter og chilimajones
15

Hamburger med avokado, poteter og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • gluten,
  • peanøtter,
  • nøtter

Basisvarer

  • solsikke-/rapsolje
  • Litt salt

Ovnsbakte poteter

poteter
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Litt salt
potetkrydder
Potetkrydder (Sulfitt)
1 pakke

Hamburger

hamburger
Hamburger
2 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss

Tilbehør

rødløk
Rødløk
½ stk
tomat
Tomat
1 stk
avokado
Avokado
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
1 pakke
Hamburgerbrød (Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
2 stk
Chilimajones (Sulfitt, Egg, Sennep)
85 g
salsa
Salsa
1 beger
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også dele potetene i skiver for et mer crispy resultat. Annet tilbehør som er godt til kan være sylteagurk, ketsjup, sennep, coleslaw eller cheddarost. Oppbevar alltid tomater og avokado på kjøkkenbenken!

  1. Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
  2. Ha potetene over i en ildfast form. Bland inn olje, salt og potetkrydder. Sett formen i ovnen og bak potetbåtene i omtrent 15 minutter. Vend om underveis for jevnere steking.
  3. Stek burgerne i en medium varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte, omtrent 4 minutter på hver side.
  4. Del rødløk og tomat i skiver. Del avokadoen i to og vipp ut steinen. Del avokadokjøttet i skiver og bruk en skje til å få skivene ut av skallet. Legg tobladssalat og grønnsakene på en tallerken.
  5. Varm burgerbrødene i ovnen i et par minutter. Du kan også varme brødene i en brødrister.
  6. Server alle elementene på bordet slik at hver og en kan montere sin egen burger slik de liker den best.