Glutenfri
Ovnsbakt torsk
med egg, kokte poteter, grønnsaker og bechamelsausNy oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Her skal du ovnsbake torsken, slik at den blir ekstra saftig, servert med bechamelsaus, smakt til med sennep- og dillkrydder.
Her skal du ovnsbake torsken, slik at den blir ekstra saftig, servert med bechamelsaus, smakt til med sennep- og dillkrydder.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Poteter
350 g
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Torskefilet
300 g
Egg
1 stk
Bechamelsaus
250 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 498 kcal
- Fett:
- 14 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ovnsbak potetene, grønnsakene og fisken for mindre oppvask.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele til potetene og grønnsakene.
Kok potetene i omtrent 25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Krydre fisken med salt og pepper, og fordel den i en smurt ildfast form. Stek fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kok opp vann i en kjele. Kok egget i 8–9 minutter, da er det hardkokt. Hell av vannet, og avkjøl egget i kaldt vann. Skrell og grovhakk egget.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt brokkolistilken og gulrøttene i skiver. Kok grønnsakene sammen med potetene de siste 3 minuttene av koketiden.
Hell sausen over i kjelen du brukte til å koke eggene i. Kok opp på middels varme under omrøring. Bland inn kryddermiksen før servering.
Topp den ovnsbakte torsken med eggene, og server potetene, grønnsakene og sausen ti.
God middag!