Thaisuppe med jasminris og koriander
15

Thaisuppe med jasminris og koriander

Ingredienser

Allergener

    Basisvarer

    • vann
    • Litt salt
    • solsikke-/rapsolje

    Ris

    jasminris
    Jasminris
    150 g
    Vann
    Litt salt

    Thaisuppe

    rødløk
    Rødløk
    1 stk
    gulrøtter
    Gulrøtter
    2/3 pakke
    Prinsessefilet av kylling
    350 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Thaisuppebase
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Vann
    4 dl
    kinakål og grønne bønner
    Kinakål og grønne bønner
    250 g
    koriander
    Koriander
    1 bunt
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 0 kcal
    • Fett 0 g
    • Karbohydrater 0 g
    • Protein 0 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ristede nøtter som cashewnøtter eller peanøtter passer godt til denne retten. En skvis med sitronsaft eller limesaft hever også smaken.

    1. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele til suppen, en kjele med lokk til risen, kniv og skjærefjøl.
    1. Kok ris etter anvisning på pakken. Vend om rett før servering.
    2. Skrell gulrot. Kutt rødløk og gulrot i strimler eller skiver.
    3. Stek kyllingstrimlene på sterk varme i olje i den vide kjelen. Tilsett suppebasen og bland det sammen. Tilsett kokosmelk og vann, og kok opp. Ha i grønnsakene og la gryta trekke videre i 4–5 minutter.
    4. Skyll koriander i rennende vann, rist av vannet og grovhakk den.
    5. Server thaisuppe med jasminris og koriander.