Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarer
- vann
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
Ris
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Thaisuppe
Rødløk
1 stk
Gulrøtter
2/3 pakke
Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Thaisuppebase
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Vann
4 dl
Kinakål og grønne bønner
250 g
Koriander
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ristede nøtter som cashewnøtter eller peanøtter passer godt til denne retten. En skvis med sitronsaft eller limesaft hever også smaken.
- Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele til suppen, en kjele med lokk til risen, kniv og skjærefjøl.
- Kok ris etter anvisning på pakken. Vend om rett før servering.
- Skrell gulrot. Kutt rødløk og gulrot i strimler eller skiver.
- Stek kyllingstrimlene på sterk varme i olje i den vide kjelen. Tilsett suppebasen og bland det sammen. Tilsett kokosmelk og vann, og kok opp. Ha i grønnsakene og la gryta trekke videre i 4–5 minutter.
- Skyll koriander i rennende vann, rist av vannet og grovhakk den.
- Server thaisuppe med jasminris og koriander.