Kyllingkebab i pitabrød

Kyllingkebab i pitabrød

Ny oppskrift
Under 15 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Prinsessefilet av kylling
450 g
Løk
½ stk
Tyrkisk krydder
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Agurk
½ stk
Hjertesalat
1 pakke
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Mais
1 pakke
Fullkornspita
1 pakke
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du skulle ha igjen noe etter middagen, har du en deilig lunsj til dagen etter.

Hakk løken og kutt kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne med olje og stek løken til den er blank. Tilsett kylling og tyrkisk krydder. Stek til kyllingen er gjennomstekt.
Riv halve agurken på den grove enden av rivjernet, klem ut vannet. Bland sammen rømmekolle, tzatzikikrydder og revet agurk.
Skyll salaten og kutt den i strimler. Kutt agurk og paprika i terninger. Hell vannet av maisen. Ha alle grønnsakene i hver sin skål.
Stek pitabrødene i en brødrister. Om du ikke har brødrister kan du varme dem i 3-4 minutter i stekeovnen.
Sett alle elementene på bordet så alle kan lage sin egen kebab slik de liker den best.
God middag!