Laktosefri
Panerte kyllingskiver med asiatisk gulrotsalat, jasminris og sweet chili-saus
Retten har ingen vurdering
Under 45 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Hvetemel
- smør
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Egg
2 stk
Panering
75 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Hvetemel
3 ss
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Lime
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 918 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 135 g
- Protein: 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke grønnsakene i 2–3 minutter, og tilsette sesam- og chilisausen mot slutten av steketiden.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Visp sammen eggene med en gaffel i en bolle. Ha 3 ss hvetemel på en tallerken, og paneringen på en annen. Krydre kyllingskivene med salt og pepper. Vend skivene først i melet, deretter i eggene, og til slutt i paneringen. Legg skivene på en tallerken. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør og olje. Stek skivene i 3–4 minutter på hver side, til de er gylne og sprø.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver på langs med skrelleren. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll og grovkakk korianderen. Ha alt over i en skål sammen med sesam- og chilisausen, og smak til med saften fra limen.
Server server chilisausen til retten.
God middag!