Panerte kyllingskiver med asiatisk gulrotsalat, jasminris og sweet chili-saus
Laktosefri

Panerte kyllingskiver med asiatisk gulrotsalat, jasminris og sweet chili-saus

Retten har ingen vurdering
Under 45 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Egg
2 stk
(Egg)
Panering
75 g
Skivet kyllingfilet
300 g
Hvetemel
3 ss
(Hvete)
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 918 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 135 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke grønnsakene i 2–3 minutter, og tilsette sesam- og chilisausen mot slutten av steketiden.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Visp sammen eggene med en gaffel i en bolle. Ha 3 ss hvetemel på en tallerken, og paneringen på en annen. Krydre kyllingskivene med salt og pepper. Vend skivene først i melet, deretter i eggene, og til slutt i paneringen. Legg skivene på en tallerken. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør og olje. Stek skivene i 3–4 minutter på hver side, til de er gylne og sprø.
 Skrell gulrøttene, og kutt dem i skiver på langs med skrelleren. Skrell og kutt løken i tynne strimler. Skyll og grovkakk korianderen. Ha alt over i en skål sammen med sesam- og chilisausen, og smak til med saften fra limen.
 Server server chilisausen til retten.
God middag!