Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
- vann
- smør
- salt
Risgrøt
Risottoris
300 g
Helmelk (Melk, Laktose)
1,4 l
Vann
3 dl
Tilbehør
Sukker- og kanelblanding
4 pakke
Smør (Melk)
4 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1198 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 172 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Får du grøt til overs, kan du lage riskrem på restene.
- Risgrøt: Ha risen og 3 dl vann i en vid kjele, og kok opp. La det koke til risen har absorbert vannet, og ha i melken. La grøten småkoke i 30–35 minutter. Grøten brenner seg lett, så rør hele tiden. Smak til med salt.
- Tilbehør: Topp grøten med sukker- og kanelblandingen og smør.