Kylling i garam masala-saus med pak choy, vårløk og krydret basmatiris
Laktosefri
Glutenfri

Kylling i garam masala-saus med pak choy, vårløk og krydret basmatiris

3.92 (305)
Under 20 min
11 Ingredienser
Garam masala-krydret saftig kylling er en smak av India rett inn på kjøkkenet. Bare å kose seg!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Basmatiris
135 g
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Vårløk
½–1 pakke
Pak choy
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Garam masala-krydder
1 pakke
Kokoskrem
1 pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 675 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 66 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered risen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte risen, og vend inn persilladen. 
Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir ekstra god smak.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og kyllingen i omtrent 3 minutter, til løken er blank. Ha i garam masala-krydderet og brokkoli- og blomkålbukettene, og stek det hele videre i omtrent 2 minutter. Tilsett kokoskremen og 1 dl vann i stekepannen. Kok opp, og la det hele småkoke i omtrent 4 minutter. Vend inn pak choyen når det gjenstår omtrent 2 minutter av koketiden. Tilsett soyasausen og smak til med salt og pepper. Topp retten med vårløkringene. 
Vel bekomme! 
God middag!