Pannestekt kylling med pasta og grønnsaks- og paprikapestosaus

Pannestekt kylling med pasta og grønnsaks- og paprikapestosaus

4.01 (240)
Under 30 min
7 Ingredienser
Saftig kyllinglårkjøtt med en fargerik paprikasaus stappfull av italienske smaker. En enkel og skikkelig god pastarett for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Linguine
200 g
(Hvete)
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Pastavann
1 dl
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 939 kcal
  • Fett: 44 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på 1 dl av pastavannet.
Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 5–6 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen på en tallerken.
Skyll og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken.
 Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels varme. Stek paprikaen, squashen og sjalottløken i 3–4 minutter, til løken er blank. Vend inn paprikapestoen og kyllingen mot slutten av steketiden. Tilsett pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse.
Dryss den revne Grande Premium-osten over retten ved servering.
God middag!