Pannestekt kylling med pasta og grønnsaks- og paprikapestosaus
4.01 (240)
Under 30 min
7 Ingredienser
Saftig kyllinglårkjøtt med en fargerik paprikasaus stappfull av italienske smaker. En enkel og skikkelig god pastarett for hele familien.
Saftig kyllinglårkjøtt med en fargerik paprikasaus stappfull av italienske smaker. En enkel og skikkelig god pastarett for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- salt
- pepper
- olje
Linguine
200 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Paprikapesto
1 glass
Pastavann
1 dl
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 939 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ta vare på 1 dl av pastavannet.
Skjær kyllingen i strimler. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 5–6 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen på en tallerken.
Skyll og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til middels varme. Stek paprikaen, squashen og sjalottløken i 3–4 minutter, til løken er blank. Vend inn paprikapestoen og kyllingen mot slutten av steketiden. Tilsett pastavannet, litt etter litt, til sausen har ønsket tykkelse.
Dryss den revne Grande Premium-osten over retten ved servering.
God middag!