Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat

Sommer

Pannestekt gnocchi med parmaskinke, grønne bønner og ruccola- og mozzarellasalat

4.19 (110)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Gnocchi
500 g
(Gluten)
Smør
1 ts
(Melk)
Grønne bønner
150 g
Rødløk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Parmaskinke
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 628 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 53 g
  • Protein: 26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ovnsbak tomatene ved 200 grader varmluft for en vri på retten. Vend tomatene med olje, salt og pepper, og bak dem hele i en ildfast form i ovnen i omtrent 8 minutter.

Kok opp lettsaltet vann i en kjele til gnocchien. 
Skyll og kutt vekk endene på de grønne bønnene, og del dem i to. Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen, bønnene og rødløken i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper, og ha blandingen over i en serveringsskål.
 Kok gnocchiene i omtrent 2 minutter, eller til de flyter opp. Sil vannet av gnocchien, og vend inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i 1 ts smør. Stek gnocchien i 3–4 minutter, til den er gyllen. Krydre med litt salt og pepper.
 Skyll ruccolaen og tomaten, og del tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomatterningene over i en salatbolle, og vend inn baslamicovinaigretten. Riv mozarellaen i mindre biter, og topp salaten med osten. 
 Server parmaskinken til retten. 
God middag!