Cheddarpølser med potetmos og sjysaus med estragonsennep
15

Cheddarpølser med potetmos og sjysaus med estragonsennep

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • solsikke-/rapsolje
  • salt

Potetmos

Potetmos (Laktose)
1 pakke
gressløk
Gressløk
½ pakke

Pølser og bakte cherrytomater

cheddarpølse
Cheddarpølse (Egg, Melk, Laktose)
1 pakke
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
squash
Squash
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt

Stekt løk og sjysaus med estragon

gul løk
Gul løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Sjysaus
1 pakke
estragonsennep
Estragonsennep (Sulfitt, Sennep)
½–1 glass
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett ferske urter, sennep eller parmesan i potetmosen for en annen vri. Pølsene kan også stekes på grill eller i stekepanne.

  1. Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft og sett frem en stor ildfast form. Kok opp en stor kjele med vann til potetmos og sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
  1. Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i 10–15 minutter. Hell potetmosen over i en skål ved servering. Pynt med finhakket gressløk.
  2. Kutt squash i skiver. Legg pølser, cherrytomater og squash i en stor ildfast form. Ha over litt olje, salt og pepper. Bak pølser og grønnsaker i omtrent 15 minutter (se tips).
  3. Kutt løk i skiver. Stek løken til den er lett brun i en stekepanne med olje. Hell på sjysaus og kok opp. Smak til med estragonsennep, eller server den ved siden av.
  4. Server cheddarpølser med bakte grønnsaker, potetmos, stekt løk og sjysaus med estragonsennep.