Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy
Glutenfri

Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy

4.16 (79)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Kjerneblanding
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 609 kcal
  • Fett: 34 g
  • Karbohydrater: 24 g
  • Protein: 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wokk gjerne grønnsakene litt før du blander dem inn i suppen.

 Skyll pak choyen, og skrell gulroten. Kutt grønnsakene i strimler. Skjær kyllingen i strimler. Hell suppen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
 Ha gulrotstrimlene i suppen, og la dem småkoke i 5–10 minutter. Rør inn pak choyen 3–4 minutter før servering. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper. Ha kyllingen over i suppen. 
 Tørk av stekepannen, og varm den opp igjen til middels høy varme. Rist kjerneblandingen i 1–2 minutter, til den er gyllen. Skyll og del limen i båter. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server kjerneblandingen, limebåtene og korianderen til suppen.
God middag!