Pasta bolognese med fullkornspenne og Gran biraghi
15

Pasta bolognese med fullkornspenne og Gran biraghi

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • Litt salt
  • salt

Pasta

Pasta penne (Gluten)
150–200 g
Litt salt

Bolognese

bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
1 pakke
basilikum og oregano
Basilikum og oregano
1 pose
Salt

Tilbehør

ruccola
Ruccola
1 pakke
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
Gran Biraghi
Gran Biraghi (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 0 kcal
  • Fett 0 g
  • Karbohydrater 0 g
  • Protein 0 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend cherrytomatene inn i pastasausen om du vil. Bland kjøttsausen inn i pastaen slik at smaken fordeler seg godt. Fersk basilikum er kjempegodt til denne pastaretten! Skyll ruccolasalaten i iskaldt vann, da blir den sprø og god!

  1. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pasta. Gjør klar en kjele til bolognesesausen. Finn frem alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl og kniv.
  1. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
  2. Kok opp bolognesesausen i en vid kjele og rør underveis. Smak til med basilikum, oregano, salt og pepper.
  3. Skyll og tørk ruccola. Del cherrytomater i to.
  4. Server pasta bolognese med ruccola, cherrytomater og revet gran biraghi på toppen.