15-20
Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- salt
- olivenolje
- olje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Ost- og skinketortelloni og spinat
Tortelloni med skinke og ost (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
250 g
Spinat
100 g
Smør (Melk)
½ ss
Tomatsaus
Tomatsaus
1 pakke
Sprøstekt bacon
Bacon
150 g
Tilbehør
Ruccola
100 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 624 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 56 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en jevnere og litt mer kremet saus, kan du bruke en stavmikser og kjøre tomatsausen jevn sammen med 1 ss smør.
- Ost- og skinketortelloni og spinat: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll spinaten. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med spinaten og ½ ss smør, og vend om til spinaten har falt sammen.
- Tomatsaus: Varm opp tomatsausen i en kjele på middels varme under omrøring (se tips).
- Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er gylne og sprø.
- Tilbehør: Skyll ruccolaen og ha den i en skål. Vend inn litt olivenolje, valgfri eddik, salt og pepper. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.