Ost- og skinketortelloni med sprøstekt bacon og tomatsaus, toppet med Grana Padano
3.9 (80)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- olivenolje
- olje
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
Tortelloni med skinke og ost
250 g
Spinat
100 g
Smør
½ ss
Tomatsaus
1 pakke
Bacon
150 g
Ruccola
100 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 624 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 56 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en jevnere og litt mer kremet saus, kan du bruke en stavmikser og kjøre tomatsausen jevn sammen med 1 ss smør.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll spinaten. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med spinaten og ½ ss smør, og vend om til spinaten har falt sammen.
Varm opp tomatsausen i en kjele på middels varme under omrøring (se tips).
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Skyll ruccolaen og ha den i en skål. Vend inn litt olivenolje, valgfri eddik, salt og pepper. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
God middag!