Kyllingwok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingefærsaus
Laktosefri

Kyllingwok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingefærsaus

3.9 (188)
Under 20 min
7 Ingredienser
Wokking er en effektiv og sunn måte å tilberede smakfulle retter på. Kos deg med saftig kylling og friske grønnsaker i en smakfull soya- og ingefærsaus.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Vann
½ dl
Cashewnøtter
1 pakke
(Cashewnøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 650 kcal
  • Fett: 12 g
  • Karbohydrater: 72 g
  • Protein: 64 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Unngå nøtter til barn under tre år, da nøttene lett kan sette seg i halsen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
 Skrell og finhakk hvitløken. Skyll og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek hvitløken, paprikaen og wokmiksen i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, og vend inn soya- og ingefærsausen og ½ dl vann. La woken småkoke i 2–3 minutter, til den er gjennomvarm. 
Grovhakk nøttene, og topp woken med dem.
Lag stekte nudler av restene! Visp sammen 2 egg i en skål. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha restene i stekepannen, og vend inn eggeblandingen. Stek det hele til eggene har stivnet.
God middag!