Krydderstekt laks i tortilla med rødkålsalat og curry- og mangodressing
Laktosefri

Krydderstekt laks i tortilla

med rødkålsalat og curry- og mangodressing
4.06 (206)
Under 20 min
7 Ingredienser
Fyll de varme tortillaene med sprø kålsalat og saftig, krydret laksefilet, og topp det hele med en smakfull dressing. En rask middag som kan spises med hendene.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Finsnittet rødkål
100 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
½ dl
Vann
1 dl
Laksefilet
135 g
(Fisk)
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Hvetetortillaer
2 stk
(Hvete, Gluten)
Curry- og mangodressing
¼ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
951 kcal
Fett:
51 g
Karbohydrater:
73 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek én og én tortilla i en middels varm stekepanne med litt olje, til de er gylne. Da trenger du ikke sette på stekeovnen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha edamamebønnene, 3 s eddik, ½ dl sukker og 1 dl vann i en liten kjele, og kok opp. Prøv å sil så mye olje av ingefærblandingen som mulig. Oljen skal brukes til fisken. Ha rødkålen og ingefærblandingen (uten oljen) i en bolle, hell over syltelaken og edamamebønnene, og vend det godt sammen. La kålsalaten stå på benken frem til servering. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 8–10 minutter før servering.
Skjær fisken i strimler på langs på omtrent 1 cm. Vend fisken i sitruskrydderet. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt av oljen fra ingefærblandingen. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side, og krydre med litt salt.
Server curry- og mangodressingen til retten. 
God middag!