Club sandwich med kylling, bacon og aioli
Laktosefri

Club sandwich med kylling, bacon og aioli

4.29 (219)
Under 30 min
6 Ingredienser
En middag som passer godt når du skal kose deg litt ekstra. En saftig, klassisk club sandwich med sprø salat og deilig aioli.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Rustikke multibrød
1–2 stk
(Hvete, Rug)
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Baconterninger
75 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 926 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 41 g
  • Protein: 77 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødet kan varmes i en brødrister.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Stek multibrødene som anvist på pakken. Skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 5–6 minutter, til det er sprøtt. Tilsett kyllingen når det gjenstår omtrent 3 minutter av steketiden. La baconet og kyllingen steke ferdig sammen. Krydre med litt salt og pepper.  
Del multibrødene i to på tvers. Smør aiolien på brødets snittflater, og fordel salaten, tomatskivene, kyllingen og baconterningene utover brødene. Legg den andre halvdelen av brødet på toppen.
 Får du rester, kan du lage en god frokostsandwich med egg, bacon og salat. Eller så kan du fryse ned baconet, og bruke det i en carbonara for eksempel. 
God middag!