Kyllingfilet og kremet pasta med grønnkål, gulrot og Grande Premium
4.23 (243)
Under 30 min
9 Ingredienser
Pasta med kremet saus er en favoritt på mange middagsbord. Med kylling og grønnkål blir resultatet både sunt, smakfullt og mettende.
Pasta med kremet saus er en favoritt på mange middagsbord. Med kylling og grønnkål blir resultatet både sunt, smakfullt og mettende.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
- olje
Sjalottløk
½–1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
½ pakke
Grønnkål
50 g
Persillade
1 pakke
Vann
1 dl
Casarecce
100–200 g
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1046 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 121 g
- Protein: 86 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har rester igjen, ha resten av pastaen, kyllingen og grønnsakene i en ildfast form. Dryss over litt ost, og stek pastaen i ovnen ved 200 grader i omtrent 10 minutter. Vips, en deilig pastagrateng.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Skrell sjalottløken og gulroten. Finhakk sjalottløken, og kutt gulroten i to på langs, og deretter i skiver på skrå.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gyllen. Skru ned temperaturen til middels varme. Tilsett sjalottløken og gulroten, og stek videre i 2 minutter. Ha i crème fraîchen, hønsebuljongen og 1 dl vann. La det hele småkoke i 5 minutter, og vend inn grønnkålen. Smak til med persilladen og grovkvernet pepper.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
Vel bekomme!
God middag!